11.3.09

Alexandra i Theodora Richards spašavaju Ronnie Wooda

Keith Richardsove kćerke Alexandra i Theodora nagovaraju tatu da što prije počne raditi novi album Stonesa. Naime djevojke koje dobro poznaju Ronnie Wooda zabrinute su za situaciju u kojoj se nalazi. Smatraju da ulaskom Stonesa u studio i odlazak na turneju može pomoči da se tatin prijatelj izvuče iz situacije u kojoj se našao nakon što je napustio suprugu Jo. Za New York Daily News izjavile su: "Stonesi su jedna velika obitelj. Svi smo jako ujedinjeni. Ako se zajedno vrate u studio, neće im trebati puno da uđu u formu, potrebno im je samo dva akorda. Držimo im palčeva". Theodora je rođena 1985., Alexandra 1986. godine. Keith Richards ima još djece. Marlon i Angela, Marlon je najstariji, rođen 1969. godine. Keith Richardsu je 1976. godine usred poroda preminula kćer Tara. Richards koji je bio na turneji ipak je tu večer nastupio sa Stonesima. Očevici kažu da je to bio najbolji koncert Stonesa tokom čitave Black and Blue turneje.

Ronnie Wood
se 2. ožujka pojavio u Los Angelesu kao gost na koncertu Stonesovih pratećih vokala Bernard Fowlera i Blondie Chaplina. Zajedno su odsvirali Stonesovu Little Red Rooster i Facesovu Flying. Treći prateći vokal Stonesa, Lisa Fischer još uvijek je na svjetskoj turneji sa Tinom Turner.

Mick Jagger je viđen u Getty Centre muzeju u Los Angelesu sa djevojkom L'Wren Scott i devetogodišnjim sinom Lucasom. Lukas je Mickov sin proizašao iz veze sa Brazilkom Lucianom Morad.

Bivša velika ljubav Mick Jaggera Marianne Faithfull uspjela je nagovoriti Keith Richardsa da joj bude gost na novom albumu Easy Come, Easy Go. Za medije je izjavila: "Richards nije glup, on jako dobro zna da će mi njegovo ime na albumu podignuti rejting".

Video
1995-Gimme Shelter Live with Lisa Fischer

2006-Night Time is The Right Time Live with Lisa Fischer

Nema komentara: