3.6.09

Mick u Cannesu, Keith u New Yorku, Ronnie i Charlie proslavili rođendane.

Iz tabora Stonesa ne dolaze nikakve bitne vijesti. I dalje se samo priča o mogućoj turneji u 2010. godini. U međuvremenu svaki član benda vodi svoje privatne stvari.

Ronnie Wood je proslavio svoj 62. rođendan, i još uvijek radi na solo albumu. Početkom prošlog mjeseca susreo se u Londonu sa kćerkom koja nije razgovarala s njim od početka ljubavne afere sa mladom Ruskinjom. Wood se trenutno nalazi u Londonu, a usput je postao i djed po tko zna koji put.

Mick Jagger sprema album sa Joss Stone koji bi trebao biti predstavljen preko UN-a na međunarodni dan mira, 21. rujna. Na albumu će se naći i poznati glazbenici poput Bona i Dave Stewarta. Jagger je također viđen i na privatnom VIP koncertu u sklopu filmskog festivala u Cannesu.

Keith Richards je 19. 05. bio nazočan na koncertu Bernarda Fowlera u New Yorku. Naravno Richards je izazvao oduševljenje među publikom.

Charlie Watts je jučer proslavio svoj 68. rođendan, a 13. 05. je nastupao u legendarnom klubu 100 u Londonu.

Što se tiče prvih masteriziranih albuma koji su izašli u prodaji otkrilo se da je tekst pjesme Star Star cenzuriran. Naime u tekstu "I bet you keep your pussy clean" izbrisana je riječ "pussy" što je izazvalo bijes među fanovima. Pjesmu koju je Atlantic records davne 1973. odbio objaviti pod imenom Starfucker 36 godina kasnije ponovno je cenzurirana.

Video Star Star (Starfucker) live at the Knebworth 1976.

Video Dolazak Richardsa na koncert Bernarda Fowlera

Video Odlazak Richardsa sa koncerta Bernarda Fowlera

Video Bernard Fowler Live At The Knitting Factory

Nema komentara: