18.10.10

Ronnie Wood: Svirati ćemo dokle ne crknemo!


BBC radio 4 je 14. listopada napravio intervju s Ronniem Woodom koji je pričao o svom albumu I Feel Like Playing. Što se tiče Stonesa Ronnie je izjavio: "Otići ćemo dalje što je više moguće. Svirati ćemo dokle ne crknemo!". Ronnie je još dodao da je čist od alkohola već sedam mjeseci i da se osjeća u formi.

Keith Richards je dao na uvid dio svojih memorija raznim časopisima i pokrenuo čitavu lavinu škakljivih stvari koje su povezane s Jaggerom. Tako se doznaje da je Mick Jagger uvijek bio ljubomoran na Keithove prijatelje ili da Mick Jagger ima malo spolovilo, ili da ga Keith još uvijek voli ali da ga ne razumije jer je karakterno jako teška osoba. Richards je potvrdio da ga je Jagger zamolio da ne objavljuje neke stvari u knjizi što je Richards glatko odbio rekavši: "Dužnost mi je ispričati istinu!. Zamislite, od svega htio je da izbacim priču o njegovom malom kurcu i vježbama za održavanje glasa u formi".
1. prosinca Stephen Dale Petit održati će koncert u Londonskom klubu 100 a specijalni gosti biti će Ronnie Wood i Mick Taylor. Nakon dugi niz godina ponovno će bivši i sadašnji član Stonesa nastupiti zajedno.

Prateći vokal Stonesa i producent Ronniejevog albuma I Feel Like Playing Bernard Fowlers tulumario je Londonom sa Ronnievim sinom i bivšom ženom Ronnieja Wooda Jo Wood.
Kuća za distribuciju koncerta Eagle Rock pustila je pjesmu Tumbling Dice i Happy kao prateće spotove s koncertnog filma Ladies and Gentlemen koji se prikazuje u muviplex kinima diljem Europe.

Nema komentara: