13.3.11

Boogie for Stu


Kao što sam najavljivao 09. ožujka održana su dva koncerta (istog dana) u spomen Ianu Stewartu u Londonskom Ambassadors Theatreu. Svjedoci govore da su koncerti bili izvrsni. Bila je to jedinstvena prilika da se bivši i sadašnji članovi The Rolling Stonesa nađu svi zajedno na pozornici. Međutim Mick Jagger i Keith Richards nisu bili prisutni, i to je ostavilo dio gorčine na fanove Stonesa. No bilo kako bilo na pozornici su se našli Charlie Watts, Bill Wyman, Mick Taylor, Ronnie Wood, Mick Hucknall, Ben Waters i Jools Holland. Svirale su se pjesme koje je Ian Stewart volio međuostalom i : Can I Get a Witness (sa Stonesovog prvog albuma) koju je otpjevao Mick Hucknall, Worried Life Blues koju je otpjevao Ronnie Wood, Little Queenie (sa Stonesovog albuma Get Yer Ya- Ya's Out), You Never Can Tell u izvedbi Billa Wymana i Hi-Heel Sneakers blues klasik koji su Stonesi snimili ranih šezdesetih godina.


Mick Taylor
planira napisati knjigu o periodu kada je bio član Rolling Stonesa. Taylor je proveo u Stonesima od 196

9 do 1974 godine. Izlaskom knjige otkriti će se konačno pravi razlozi odlaska Taylora iz Stonesa. Dave Stewart je demantirao priče kako snima album s Mickom Jaggerom.

Ronnie Wood je objavio limitirani box set sa live promocije njegovog zadnjeg albuma I Feel Like Playing. Box set sadržava kompletan nastup na četiri ploče, nekoliko potpisanih slika, poster koji je promovirao nastup i trzalicu.
Show 44 by Ronnie Wood Show

Nema komentara: