26.6.16

Izašao novi box set, Ronnie Wood dobio blizance, Mick Jagger prati Euro, Stonesi u studiju.


I dok se čeka najavljeni novi album Stonesa, bend je odlučio izvaditi iza arhive sve što je ostalo iz perioda 1995 i kada se snimao akustični album Stripped. naime nastavak albuma Stripped donosi tri legendarna koncerta (Paradiso Amsterdam, Paris Olympia i London Brixton Academy), dokumentarac o snimanju albuma Stripped, dvije vinil ploče i cd kao kompilacija triju koncerta.
Stonesova egsibicija seli u New York gdje će do zime biti sve sklopljeno. Ujedno su Stonesi poslije ugovorenog nastupa na festivalu Desert Trip ugovorili i prvi u nizu nastupa u SAD-u.
Prvi u nizu je ugovoren nastup u Las Vegasu.


Ronnie Wood je proslavio gomilu toga. Od dolaska blizanaca u 68 godini života, svoj rođendan, vjenčanje Jaggerovog sina James. Charlie Watts je daleko od očiju javnosti proslavio svoj rođendan. Mick Jagger u međuvremenu prati Englesku na Euro u Francuskoj, a HBO je odbio prikazivati drugu sezonu Jaggerove serije Vinyl.

Stonesi su 13 lipnja boravili u studiju gdje su završavali novi album. Stonesima se priključio i Eric Clapton sa kojima su Stonesi snimili dvije pjesme koje bi se mogle pronaći na novom albumu. Keith Richards je sa Steveom Jordanom i Sheryl Crow proveo dva dana u Germano studiju u New Worku.


Nema komentara: