1.2.12

Charlie Watts: Bilo bi baš divno da imamo i neke koncerte ipak slavimo 50 godina od prvog nastupa

Od zadnjih vijesti vezano za Stonese se ništa bitno nije promijenilo. Još uvijek vlada više manje šutnja što se tiče turneje, no krenimo redom. Najavljivane probe Stonesa su se održale između 6. i 8. prosinca 2011. u jednom studiju u Chelseaju. Na probama sva tri dana su bili nazočni Keith Richards, Ronnie Wood, Charlie Watts i Bill Wyman, Mick Jagger odradio je samo zadnji dan proba a Mick Taylor nije bio nazočan. Od gostiju na klavijaturama bio je nazočan Ben Waters. Saznaje se da je na probama sviralo dosta bluesa i da je atmosfera bila dobra ali da se ništa nije snimalo. Svo ovo vrijeme se osim proba ništa bitno nije desilo niti saznalo koji su planovi benda.


Mick Jagger se motao po Parizu sa Martinom Scorseseom i Nicolasom Sarkozyjem, a u New Yorku bio je prisutan na partyju fotografa Benna Wattsa, Keith Richards imao je kirurški zahvat na oku, Charlie Watts je svirao i davao intervjue vezane za svoju ovisnost o heroinu u osamdesetim godinama i kako se nada da će se Stonesi napraviti ove godine nešto veliko jer ih godine pomalo stišću. Ronnie Wood je imao također kirurški zahvat na nozi, viđen je po raznim Londonskim restoranima i nastupao je kao gost na koncertu Paula McCartne
y u pjesmi Get Back. Bill Wyman i Mick Taylor su također aktivno nastupali uživo svako na svojoj strani. Usput Mick Taylor je napunio 63. godine.


Charlie Watts je za radio BBC 6
Music izjavio: "Bilo bi baš divno da imamo i neke koncerte ipak slavimo 50 godina od prvog nastupa. Ronnie Wood i dalje svira, ja i dalje sviram, Mick pjeva i sigurno to može napraviti, mislim da i Keith snima neke nove stvari i da je u formi." O mogućoj turneji rekao je: "Bilo bi sjajno ako bismo mogli tako nešto napraviti, ušli smo u godine u kojima nam je pomalo teško da damo sve od sebe, a upravo su nas takvi nastupi ranije mogli natjerati da iz sebe izvučemo maksimum."

Nema komentara: