25.10.12

Keith u Piratima s Kariba, Mick producent filma o Jamesu Brownu, a Ronnie hoće na Glastonbury festivalu

Nakon što je Keith Richards ovih dana izjavljivao da bi rado svirao na Glastonbury festivalu oglasio se i Ronnie Wood. Naime Ronnie je izjavio da ima veliko poštovanje prema Glastonbury festivalu, i da osobno neće odustati od ideje da Stonesi zasviraju na njemu iako će mu ostali članovi Stonesa reći da zašuti i ne priča previše okolo Ronnie je kako sam  kaže odlučio riskirati.

Keith Richards je najavio sudjelovanje u nastavku hit film Pirati s Kariba. Tijekom intervjua za promociju  nadolazećih koncerata, Keith Richards potvrdio je snimanje scena s Johnnyjem Deppom.
Legenda funka James Brown pridružit će se drugim glazbenim ikonama o kojima je u posljednjih nekoliko godina snimljen dugometražni igrani film – ovog puta, producentu Brianu Grazeru pridružio se i Mick Jagger, koji je izjavio kako mu je čast raditi na ovom projektu. Film se radi pod nadzorom Brownove porodice, koja surađuje i u pripremi filma, a Grazer na ovom projektu radi već čitav niz godina. Počeo ga je razvijati sa samim Brownom, prije njegove smrti 2006. godine. Mick Jagger je ovih dana izjavio da postoji mogućnost da Stonesi snime i novi studijski album.

Nema komentara: