30.10.12

Ronnie Wood: Turneje sa Richardsom bile su naporne

Ronnie Wood, priznao je kako su turneje s Keithom Richardsom prije bile "zaista naporne". Ronnie je rekao kako mu je posljednja turneja Rolling Stonesa bila problem zbog načina života Richardsa. Ipak, rekao je kako sada uživa nastupati s njim. Dodao je kako je najveći problem ranije bio Richardsova ovisnost o alkoholu. „Keith je sada shvatio da se mora paziti. Sada ću i ja paziti na njega, a razgovarati ću s njim ako bude bilo kakvih problema!, rekao je Ronnie Wood.


Nije ni izašla autobiografija Roda Stewarta a već je a već je digla prašinu. Naime Rod je u jednom intervjuu izjavio da su on i Ronnie Wood u doba kada su bili u grupi Faces konzumirali kokain analno. „Ronnie više nije mogao šmrkati jer mu je septum bio potpuno uništen pa smo morali smisliti drugi način da uzmemo kokain. Drogu smo stavljali u razgradive kapsule koje smo si zatim gurali u rektum“ otkrio je Rod Stewart. Ronnie se nije javio što se tiče te priče ali se šuška kako bi se mogao oženiti i treći put.

Bill Wyman je za časopis Ultimate Classic Rock magazin napravio čudan popis njegovih najdražih 10 pjesama The Rolling Stonesa.
Top ten Billa Wymana
1. 19th Nervous Breakdown (singlica 1966.)
2. Jumpin' Jack Flash (uživo sa albuma Get Yer Ya-Ya's Out 1970.)
3. In Another Land (Pjesmu pjeva Wyman na albumu Their Satanic Majesties Request 1967.)
4. Yesterday's Papers (album Between the Buttons 1967.)
5. Downtown Suzie (snimljena 1969. izašla na albumu Metamorphosis 1975.)
6. Gimme Shelter (album Let It Bleed 1969.)
7. Monkey Man (album Let It Bleed 1969.)
8. Paint It Black (Američko izdanje album Aftermath 1966.)
9. Miss You (album Some Girls 1978.)
10.Sway (album Sticky Fingers 1971.)

Nema komentara: