11.11.12

Novi singl Stonesa, Ronnie Wood se ženi a Keith Richards gunđa


Uoči izlaska kompilacije "GRRR!", The Rolling Stonesi su predstavili još jednu novu pjesmu koja će se naći na novoj The Best Of kompilaciji. Nakon Doom And Gloom, red je došao na One More Shot. Snimljena u Parizu s producentom Donom Wasom, a za nju je objavljen i službeni lyric video.

Sve je spremno za izlazak Box-seta Charlie Is My Darling koji prikazuje Stonesa na turneju po Irskoj 1965 godine. Box sadržava legendarni dokumentarac ( koji je premijerno prikazan na festivalu u New Yorku), vinil ploče i cd-e.




Ronnie Wood je potvrdio glasine da se ženi za kazališnu producenticu Sally Humphreys. Ovaj put Ronnie je odlučio da će mu kumovi biti Keith Richards i Rod Stewart. Keith Richards je izjavio da mu je već muka od kupovanja poklona Ronnieju, a iz tabora Ronnieja Wooda se doznaje da su Ronnie i Sally su već dugo prijatelj ali da je ona bila zauzeta. Sad su mjesecima nerazdvojni, i odlučili su se za brak. Ronnieju će to biti treći brak nakon što je oženio Krissy Findlay 1971. godine i Jo Wood 1985. godine. Richardsu ne preostaje ništa drugo nego ponovno kupovati poklone.
Mick Jagger je nakon završenih proba u Parizu odlučio prozujati malo okolo. Naime Jagger je zapjevao kao specijalni gost na partyju dečka Naomi Campbell. Još uvijek se ne zna koje je pjesme izveo stari lisac. Mick Taylor nastupiti će 30 studenog u Londonskoj Cadogan Hall.

Nema komentara: