11.2.14

Keith Richards se vratio iz Londona, Charlie Watts dao intervju, a probe idu dalje...

Charlie Watts rekao je u razgovoru za Australske novine da je pomisao na sviranje na velikom broju koncerata "zastrašujuća" u njegovim godinama te da su oni prestarim da krenu na podužu turneju. "Već smo na pola puta ove turneje, koja je kratka u odnosu na ono što smo radili prije, ali tako i treba biti u našoj 'mladoj dobi', barem mislim da je tako", rekao je Watts za list The Australian uoči njihovih koncerata u Perthu, Adelaideu, Sydneyju i Melbourneu idući mjesec. "Pomisao da odradimo 50 nastupa, što nam je nekoć bilo normalno, je prilično zastrašujuća. Sada to određujemo u dijelovima", dodao je.

Stonesi su 10. veljače imali zadnje probe nakon vikend pauze a probe kreču i danas. Keith Richards se vratio u Pariz i otvorio probe sa pjesmom Slipping Away, Ronnie Wood je u pauzi od proba slikao, Charlie Watts davao intervjue a Mick Taylor odlično svirao dok nije bilo Keitha Richardsa. 6. veljače su Stonesi kasno navečer krenuli sa probama. Cijeli bend je bio nazočan uključujuči Bernarda Flowersa i Lisu Fischer. Mick Taylor je bio nazočan od početka na probi ali je svirao samo na nekoliko pjesama. Mick Jagger se nije odmah pojavio na probama. Mick Jagger je stigao nakon što je bend odradio prve dvije Richardsove pjesme. Richardsova pjesma Slipping Away je probana tri puta kao i Stonesova Street Of Love.

Probe 10. veljače
Slipping Away (3 puta)
Happy
Before They Make Me Run
Tumbling Dice
All Down The Line
Bitch
Brown Sugar
Worried About You (2 puta)
Moonlight Mile (2 puta)
Silver Train (2 puta)
Can't You Hear Me Knocking
Rocks Off
Loving Cup (2 puta)
Gimme Shelter
Out Of Control
Streets Of Love (3 puta)
You Can't Always Get What You Want
Napomena: Crvenim su označene pjesme koje su probane prvi puta na ovim probama. Ne zna se na kojim je pjesmama Mick Taylor svirao.

Nema komentara: