30.9.08

Sir Mick Jagger savjetnik E.U. za on line glazbu, Ronnie Wood u novim problemima.

Od pozornice do palače Europska komisija. Sir Mick Jagger, postao je savjetnik u Bruxellesu za online glazbu, sa zadatkom za pronalaženje načina za proširenje tržišta na webu. Naime Sir Mick je imenovan sa strane tržišnoga povjerenika Neelie Kroesa. Sir Mick neće primati nikakvu naknadu kao savjetnik Europske komisije ali će morati pronaći načine kako oživjeti tržište online glazbe. "Trgovina glazbe na Webu nije imala napredak, zanima me dali su se pravila natjecanja promijenila ili ne" zjavio je Kroes.

Od završetka premjera Stonesovog koncertnog filma Shine A Light Ronnie Wood ne silazi s naslovnica britanskih novina. Izgleda da njegova veza sa Ruskinjom Ekaterinom nije samo obična veza. Prvo se mislilo da paparazzi pretjeruju ali zadnje vijesti donose sasvim drugu sliku. Ronnie Wood je izašo iz klinike nakon što se pročistio od alkohola a 16. rujna viđen je u Claridge Hotelu u Londonu. Samo nekoliko kilometara dalje njegova (još uvijek) žena Jo Wood uočena je na humanitarnoj akciji za bolnicu Brompton & Harefield.

26. rujna Jo Wood i bivša žena Mick Jaggera Jerry Hall viđene su u ekskluzivnom klubu George.
Dali je to posljednji trzaj spašavanja braka gospođe Wood uskoro će se znati. Jedno je sigurno, Jo Wood je izabrala najiskusniju savjetnicu za spašavanje brakova. Zanimljivo će biti vidjeti kako će dugogodišnje prijateljice i bivše manekenke ukrotiti Ronnie Wooda.

28. rujna Ronnie Wood je viđen sa Ekaterino na večeri u restoranu Locanda Locatelli, u međuvremenu Jo Wood angažirala je odvjetnički tim koji će pokrenuti rastavu braka, za Ronniea Wooda ta bi večera mogla iznositi između 25 i 50 milijuna dolara. Izgleda da su jučerašnje slike paparazza prelile čašu gospođe Jo Wood. Nagađa se da bi razvodom Jo Wood mogla dobiti 70 milijuna dolara i dodatnih 20% za sve godine što je radila kao savjetnik Ronniea Wooda. Osobno se nadam da će Ronnie Wood izdržati čitavu situaciju i neće pasti pod utjecaj alkohola jer bi to moglo ugroziti budučnost Rolling Stonesa. Čovjek koji je osamdesetih spasio Stonese i ponovno pomirio Jaggera i Richardsa sada hoda po rubu.

Nema komentara: