25.10.08

Bill Wyman napunio 72. godine.

Bivši basista Stonesa Bill Wyman (koji je proveo sa njima 30 godina) jučer je napunio je 72. godine. Bill Wyman još uvijek svira okolo na okolo sa svojim bendom Rhythm Kings klasike bluesa i soula. Sa svojim bendom nastupao je u Zagrebi i Beogradu, nedavno je na koncertu u Amsterdamu sa Wymanom nastupio i drugi bivši kamen Mick Taylor. Tu i tamo se vidi sa Stonesima kao što je bilo na nedavnoj svadbi kćeri Rona Wooda.

Mick Taylor nakon što je odgodio turneju zbog bolesti majke vrača se on the road koncertom u Italiji u klubu Forli (Emilia Romagna).

Mick Jagger počeo je raditi na albumu Dave Stewarta (Eurythmics). Još se ne zna dali Sir Mick ima namjeru producirati, svirati ili pjevati na albumu Dave Stewarta. Mick Jagger je poput Wooda našao novu (dvadesetogodišnju) djevojku. Djevojka se zove Molly Miller Mundy, otac Mark je dugogodišnji prijatelj Jaggera i zadovoljan je sa vezom. Sir Mick je također bio prisutan u New Delhiju na Rajasthan International Folk Festivalu, tamo je Sir Micku uručen Grammy za najboljeg rock autora i izvođača.

Keith Richards se prošlu sedmicu nalazio sa Blondie Chaplinom u studiju u New Yorku. Moguće da pomalo sprema prve ideje za novi album Stonesa. 28. 10. Richards će se naći na otvorenju ceremonije u Musicians Hall of Fame (Award Show). Usput, u prodaji je izašao album George Jonesa Burn Your Playhouse Down-The Unreleased Duets. Keith Richards pjeva u pjesmi Burn Your Playhouse Down zajedno sa George Jonesom.

Bivša grupa Ronnie Wooda Faces trebala je krenuti na turneju, međutim sve je propalo navodno jer je Wood ponudio nedovoljno novaca za povratničku turneju Facesa. Također se saznaje da Rod Stewart nije nipošto htio da na turneji bude prisutna nova djevojka Wooda Ruskinja Katarina.

Jerry Lee Lewis počinje raditi na novom albumu i kako je izjavio ima u planu dovesti u studio Jeggera i Richardsa. Da ne zaboravimo da su Jagger, Richards i Wood bili gosti i na zadnjem Lewisonom albumu "The Last Man Stading".

Nema komentara: