16.11.10

Demantirana turneja Stonesa, Keith Richards nakautirao novinara, Ronnie Wood prima nagrade

Nakon što je Keith Richards na BBC-ju najavio novi album i turneju glasnogovornik Stonesa je 5. studenog demantirao Richardsa rekavši da za sada nema konkretnih planova što se tiče novog albuma i turneje za 2011 godinu.

Keith Richards nakon što je promovirao knjigu u Londonu, 8. i 9. promovirao je svoju knjigu u Parizu. Tokom raznih intervjua koje je Richards dao za razne časopise , Richards je dao i intervju za jedne Švedske novine. Kad je Richards saznao da novinar koji radi intervju s njim je isti onaj koji ga je kritizirao 2007. godine da ne zna više svirati Brown Sugar Richards je tražio da mu se novinar javno izvini. Novinar je odbio izvinuti se a Richards ga je nokautirao usred intervjua. Nekoliko dana kasnije Keith Richards je demantirao vijest da je nokautirao novinara. Tako se legenda o Richardsu nastavlja u nedogled. Ne želim ni razmišljati što će se dogoditi kada Richards sretne glasnogovornika Stonesa koji ga je demantirao glede albuma i turneje.


Dok je Richards promovirao knjigu u Parizu, Mick Jagger, Charlie Watts i Ronnie Wood 10. studenog su se sastali u Londonu. O čemu je bila tema ostaje tajna.

10. 11. glazbeni časopis Classic Rock organizirao je dodjelu nagrada za najbolje Rock albume, izvođače, nove bendove itd.. Rolling Stonesi su osvojili nagradu za reizdanje albuma Exile On Main Street. Nagradu je u ime Stonesa preuzeo Ronnie Wood. Iako nije svirao na albumu Exile On Main Street davne 1972. godine Ronnie Wood je u trenutku dodjele izjavio: "U posljednjih trideset godina sam izvodio pjesme s ovog albuma. Sada je došlo vrijeme da i ja primim nagradu"
22. 11. u prodaju izlaze dva box-seta remasteriziranih ploča. Prvi box pokrivati će Stonesov period od 1964/1969, a drugi box period 1971/2005.

Legendarni koncertni film Stonesa Le't Spend The Night Together koji je snimljen na Američkoj turneji davne 1981, godine našao se u prodaji u dvd formatu.

Nema komentara: