7.12.10

Ronnie Wood i Mick Taylor uživo u 100 Clubu

Ronnie Wood i Mick Taylor su 1. prosinca svirali zajedno u Londonskom klubu 100. Sav novac s koncerta usmjeriti će se sa spas legendarnog Londonskog kluba. Svjedoci ističu da je zaista bilo uzbudljivo vidjeti bivšeg i sadašnjeg gitaristu Stonesa zajedno na pozornici. Sa Woodom i Taylorom su nastupali gitarist Stephen Dale Petit, basist Dick Taylor koji je još u školi nastupao s Mickom Jagger i Keithom Richardsom i đezer Chris Barber.


Ronnie Wood je u društvu svoje djevojke i Diega Armanda Maradone prisustvovao u Londonu finalu ATP-ia turnira između Nadala i Federera. Prije četiri dana Ronnie se pojavio u Londonskom restoranu Miu Miu u društvu svoje djevojke i Jessice Albe. Ronnie Wood i dalje svake subote ima svoj radio šou puštajući omilu dobre glazbe.Mick Jagger se 5. prosinca pojavio na naslovnici časopisa New York Times, a Charlie Watts je viđen na jednoj farmi konja u Francuskoj.
Uži krug prijatelja Johnnyja Deppa zabrinuti su njegovim druženjem s Keithom Richardsom. Navodno Deep na snimanju novog nastavka Pirata s Cariba dolazi totalno napuhan i razbijen kao posljedica tulumarenja s Richardsom. Usput Richardsova biografija Life našla se među deset najboljih knjiga u 2010 godini prema časopisu New York Times.

Legendarni koncertni film Stonesa Le't Spend The Night Together dobio je i svoj reklamni spot.


Ronnie Wood and Mick Taylor Live at 100 Club


Nema komentara: