21.1.11

Charlie Watts najavio solo turneju, Johnny Depp dovršio dokumentarac o Richardsu

Charlie Watts najavio je turneju sa svojim bendom The A, B, C & D of Boogie Woogie. Turneja započinje 30. ožujka u Bečkom Wiener Metropol. Ako Charlie Watts bude produžio turneju do ljeta teško da će Stonesi ove godine krenuti na turneju. Menađerima Stonesa potrebno je minimum šest mjeseci za pripremu turneje. Ostaje samo nada izlaska novog albuma.

Dokumetarac o Keithu Richardsu koji je napravio Johnny Depp konačno je završen. Johnny Depp potvrdio je da je snimio 35 sati materijala i da sada slijedi montaža filma. "Večinu vremena smo Keith i ja provodili na kauču uz piće i druženje. Kad god smo imali slobodno vrijeme iskoristili smo ga za razgovor. Sada je prikupljeno dosta materijala" rekao je Johnny Depp. Ipak još uvijek se ne zna datum izlaska filma.
Nezvanično kruže priče da je Ronnie Wood godišnji odmor u Južnoj Americi iskoristio kako bi ugovorio samostalnu turneju po Južnoj Americi.


Bill Wyman i njegovi Rhythm Kings 14. siječnja započeli su Europsku turneju u Nizozemskom Maaspoort kazalištu. U siječnju i veljači Bill Wyman's Rhythm Kings nastupati će u: Nizozemskoj, Njemačkoj, Švedskoj i Švicarskoj. Više informacija na www.billwyman.com

Mick Taylor je 17. siječnja proslavio 62. rođendan.


Legendarni Slash je ovih dana izjavio kako je Mick Jagger najveći frontman svih vremena

Nema komentara: