31.1.11

Ronnie Wood: "Možda iduće godine"

25.siječnja Ronnie Wood je bio prisutan u Londonu na South Bank Sky Arts Awards-u, i po svemu sudeći Stonesi neće krenuti na turneju ove godine. Ronnie je za medije izjavio da će Stonesi opet raditi zajedno, možda iduće godine. Očito da je na sastanku Stonesa koji je održan u prosincu 2010 odlučeno da Stonesi neće krenuti na turneju 2011 iako su Ronnie Wood i Keith Richards najavljivali turneju.


Iako je jasno da Stonesi neće na turneju ove godine ipak će Charlie Watts, Ronnie Wood i Bill Wyman najvjerojatnije nastupiti zajedno u čast Ian Stewartu 9. ožujka u Londonskom Ambassadors teatru.

Nakon 24 godine braka Ronnie Wood se i formalno rastao od supruge Jo.

Basista Darryl Jones koji spada u prateći bend Stonesa najavio je da radi na svom prvom solističkom albumu. Na albumu po svemu sudeći naći će se Lisa Fischer, Blondie Chaplin i Bernard Fowler i Stonesovog pratećeg benda. Darryl Jones je potvrdio da će na albumu gostovati i Charley Drayton koji je svirao klavijature na Stonesovom albumu Dirty Work 1986 godine, i koji je bio stalni član Richardsovog benda X Pensive Winos.

Nema komentara: