2.9.09

Sir Mick Jagger i Ronnie Wood na odmoru u Italiji

Ronnie Wood je prošli mjesec boravio nekoliko dana u Rimu obilazeći dućane. Wood se trenutno nalazi u Los Angelesu sa Slashom i Eddy Wedderom gdje završava snimanje novog solo albuma. Po svemu sudeći producent albuma bi mogao biti Bernard Fowler. Ronnie Wood bi se uskoro trebao preseliti u London. Što se tiče Woodove rastave od supruge Jo više-manje je sve riješeno. Jo će pripasti polovina bogatstva ili 23 milijuna eura. Sporazumna rastava Wooda će koštati dodatnih 11,5 milijuna eura.

Mick Jagger je desetak dana proveo u pokrajini Toscana u Italiji sa svim članovima obitelji. Nemoguće je bilo doći do kuće u kojoj je boravio Sir Mick. Jedine koje su ga vidile bile su prodavačice obližnjeg dućana u kojem je Mick Jagger kupovao namirnice u ranim jutarnjim satima.

Nakon 40 godina Britanska policija je otvorila slučaj oko smrti Briana Jonesa. Naime novinar Sccot Jones je u 40 godina sakupio gomilu materijala koji upućuju da je Brijan bio ubijen. Navodno mnogi dokazi upućuju da je Brian bio ugušen od svog tjelohranitelja Franka Thorogooda koji ga je te kobne večeri fizički napao. Thorogooda pilicija neće moći ispitati jer je preminuo 1994. godine.

Na Internet sajtu FlavorWire.com prije desetak dana postavljen kontroverzni dokumentarac Stonesa Cocksucker Blues koji prikazuje Stonese na Američkoj turneji 1972. godine. Film je još uvijek zabranjen, a u dokumentarcu se vide seksualne orgije, konzumiranje heroina, marihuane i ostalih droga od strane članova benda.

Cijena koncerta Stonesa za privatno vjenčanje iznosi 7,5 milijuna dolara, na drugom mjestu je Elton John kuji traži 3 milijuna dolara.

21. rujna 2009. godine izlazi nova verzija legendarnog filma Gimme Shelter. Dvd će sadržati knjižicu od 40 stranica vezane za koncert u Altamontu plus tri bonusa sa istog koncerta: Stray Cat Blues, Live With Me i Sympathy For The Devil.

Bill Wyman će nastupiti na Njemačkom blues festivalu 29. rujna 2009. godine. Više na www.lahnsteiner-bluesfestival.de

Nema komentara: