6.6.11

Keith Richards skuplja nagrade, Ronnie Wood i Charlie Watts proslavili rođendane

Sinoć je na ceremoniji pod organizacijom Spike Tv Richardsu dodijeljena nagrada za doprinos glazbenoj industriji. Nagradu je Richardsu dodijelio Robert De Niro. Prije nekoliko dana u New Yorku je na šesnaestoj gala večeri organizacije Audio Publishers Association Richardsu dodijeljena nagrada za njegovu autobiografiju Life. Naime Richardsova audio knjiga proglašena je Audiobook of the Year.

28. 05. Ronnie Wood je bio prisutan na partiju koji je organizirao Heineken nakon finala lige prvaka. Dan prije Ronnie je viđen u Claridge's Hotel u Londonu. 31. 05. Ronnie Wood je proslavio svoj 64. rođendan u Londonskom restoranu La Famiglia. Na poziv Erica Claptona, Ronnie Wood je sinoć sa Rogerom Taylorom (Queen) i Jeff Beckom nastupio kao gost na dobrotvornom koncertu.

Novi Facesi su odgodili zakazanu mini. Razlog otkaza turneje bi mogli biti Stonesi. Oglasio se i Rod Stewart koji je rekao da bi se pridružio Facesima samo ukoliko bi se Ronnie Wood riješio obaveza sa Stonesima. Rod je izjavio da bi volio da povratak Facesa potraje duže vrijeme a ne da se uvijek čeka što Stonesi imaju u planu. Osobno mislim da Ronnie Wood neće prihvatiti uvjete Roda Stewarta jer bi to značio ujedno i kraj Stonesa.

29. 05. Mick Jagger bio je prisutan u Monacu na Grand Prixu.

02. 06. Charlie Watts proslavio je 70-ti rođendan.Priča se da bi Stonesi mogli povodom 50 godina karijere održati specijalni koncert u Londonu.

Nema komentara: