21.11.11

Keith Richards poziva Wymana i Taylora da se pridruže Stonesima u studiju

I dok Joss Stone pokušava nagovoriti Jaggera da iduće godine nastupe na olimpijadi sa Super Heavyjem, Jagger se mota okolo sa Jennifer Lopez, Keith Richards po tko zna koji put je preuzeo na sebe okupljanje Stonesa. Kao što je najavio prošle sedmice da on Ronnie Wood i Charle Watts ulaze u studio da se zagriju Richards je najavio da razmišlja pozvati Wymana i Taylora da im se pridruže. Nameče se logično pitanje zašto Jagger ne svemu šuti sada kada je prilika da se Stonesi okupe zajedno sa bivšim članovima benda i učine nešto maestralno povodom 50 godina benda?.
Ronnie Wood i Charlie Watts su dali novinaru Johnnyju Walkeru opširan intervju povodom izlaska albuma Some Girls Deluxe Version. U ležernoj atmosferi razgovaralo se kako je nastao album 1977 godine.


The Rolling Stonesi su odlučili otvoriti svoju tajnu arhivu u dogovoru sa Googlijem i za Američko tržište dozvoliti skidanje za 9 dolara legendarne koncerte. Prvi u nizu koncerata je legendarni koncert u Briselu 1973. godine pod
nazivom The Brussels Affair. Odlomke koncerta mogu se čuti na stranici www.stonesarchive.com Tom prilikom Richards i Jagger dali su intervjue vezane za nastup u Briselu. Povodom izlaska albuma Some Girls Deluxe Editions Stonesi su preko I-Tunesa pustili u prodaju promo verziju pjesme So Young (only piano). Naime verzija So Young (only piano) se razlikuje od verzije koja se nalazi na cd-u sa bonusima novoga Some Girls albuma.

Bill Wyman će odraditi tri radio emisije gdje će analizirati najdraže pjesme. Sve će se moći ćuti preko emisije SiriusXM.

Nema komentara: