11.11.11

Književna nagrada Richardsu i ulazak The Rolling Stonesa u studio


Keith Richards je potvrdio da će se sljedećeg mjeseca on, Ronnie Wood i Charlie Watts sastati u jednom studiju u Londonu. Mick Jagger je također pozvan da se pridruži ostatku benda i Richards vjeruje da će se Jagger odazvati pozivu. „Želimo se samo malo zagrijati i svirati zajedno jer nismo svirali tri ili četiri godine. Nije nam cilj da nužno sviramo i snimamo nego jednostavno da se osjetimo. To je dobar početak za mene Charlieja i Ronnieja. Mick je dobrodošao i siguran sam da će doći, ali sada želimo samo osjetiti naše temelje“. (Što se tiče proslave 50-tog rođendana) Ideja postoji, znamo da moramo nešto napraviti ali nitko nije još ništa pokrenuo“ izjavio je Richards. „Nadam se samo da možemo svirati uživo, lijepo bi bilo vidjeti dali će se ona stara iskra zapaliti“ izjavio je Ronnie Wood.
Keith Richards dobio je književnu nagradu koja nosi ime američkog pisca i novinara Normana Mailera (1923-2007) za autobiografsku k
njigu “Life”. Nagradu je Richardsu uručio američki predsjednik Bill Clinton na ceremoniji koja je održana 8. studenog u New Yorku. Među prethodnim dobitnicima ove nagrade su Nobelovci Toni Morrison, Orhan Pamuk i Elie Wiesel kao i osnivač glazbenoga časopisa “Rolling Stone” Jen Vener. Knjiga je objavljena u listopadu 2010. i za kratko vrijeme dostigla milijunsku tiražu za koju je Keith Richards također osvojio nagradu.

Ronnie Wood je 8. studenog nastupio u Londonskom klubu The Arts Club sa grupom Red Hot Chili Peppers.
Bill Wyman na Britaskoj turneji odlučio je zapjevati Stonesov klasik Honky Tonk Women.

Kruže glasine da Jaggerov bend SuperHeavy ugovara nastupe po Mexiku za veljaču 2012. godine. Za sada nije ništa potvrđeno sa strane Jaggera.

Nema komentara: