8.11.11

Sve je spremno za Some Girls, Ronnie Wood izdaje Box-set, a Keith Rishards se zabavlja sa Johnnyem Deepom


25. 11. održala se u New Yorku premjera filma The Hiro Ballroom kojeg glumi Johnny Deep u glavnoj ulozi. Na premjeri se Pojavio i Keith Richards u društvu supruge. Nakon premjere organiziran je after party na kojem je bend Johnnya Deepa u društvu Keith Richardsa izvelo pjesmu Key To The Highway. Već neko vrijeme se zna da je Richards gostovao na novom albumu Toma Waitsa pod nazivom Bad As Me. Naima Richards svira u nekoliko pjesama, a pjesma posvećena Jaggeru i Richardsu nosi naziv Satisfied. Richards još svira na pjesmama Chicago, Last Leaf i Hell Bruke Luce.Ronnie Wood ima otvorenu galeriju slika u Londonskoj Cork Street gallery od 1. studenog do 28. Ronnie je dobio još jednu nagradu za svoj radio šou, ovog puta kao najbolji DJ na radiju u sklopu ceremonije Lifetime Achievement Award. Nakon limitiranog box seta I Feel Like Playing-Live at the Ambassdors koji je prije nekoliko mjeseci izdan u 500 primjeraka, Ronnie radi na drugom box setu pod nazivom I Want You To Hear This. U box setu će se nalaziti slike, cd sa 5 novih pjesama, snimke sa koncerta posvećenoga Ianu Stewartu, alertnativne bonus pjesme sa albuma I Feel Like Playing i nova pjesma Playin' On My Mind koju pjeva Kelly Jones. Ovaj box set će sadržavati samo 750 kopija. Više informacija na www.ifeellikeplaying.com usput prije dva dana Ronnie je odradio svoju 80-tu radio emisiju pod nazivom The Ronnie Wood Show.

Charlie Watts ne prestaje svirati, a zadnji koncert održao je 02. 11. u Njemačkoj. Mick Taylor je prije neki dan nastupao u Belgiji s Benom Wattersom.


Stonesi su predstavili video spotom box set Some Girls, a Eagle Rock DVD Some Girls Live In Texas s pjesmama Beast Of Burden i Shattered. Od 01. 11. u prodaji su dva dvd-a sa kompletnim nastupima Stonesa u Ed Sullivan Showu. Na dvostrukom dvd-u imate priliku vidjeti Stonese od prvog nastupa 1964. godine do zadnjeg 1969.godine.

Nema komentara: