5.4.12

Ronnie Wood i Paul McCartney ponovno zajedno

29. 3. Ronnie Wood nastupao je sa Paulom McCartneyem, Rogerom Daltreyem (The Who) i Paulom Wellerom. Koncert je u čast zaklade Teenage Cancer. Ronnie Wood se tako, po drugi put u ovih nekoliko mjeseci, pridružio McCartneyu u svirci uživo. Dan prije (za istu zakladu)  pridružio se na pozornici sa Kellyju Jonesu i Rogeru Daltreyu.
Facesi će 14. travnja ove godine u Clevelandu svečano ući u Rock 'n' Roll Hall of Fame i nastupati sa Rodom Stewartom nakon gotovo punih 19 godina od kada su zadnji puta nastupali sa Rodo Stewartom u postavi. Vijest je potvrdio novinarima bubnjar Facesa Kenney Jones. Ronnieju Woodu će to biti drugi put da ulazi u kuću slavnih. Prvi put je ušao 1989 sa Stonesima a ove godine ulazi sa Facesima. Ronnie Wood je i ove godine nominiran sa strane Sony Radio Academy Awards za svoju The Ronnie Wood Show emisiju koja se prenosi na Sky Tv-u u kategoriji  Best Specialist Music Programme. Potvrđeno je da će jedan od gostiju Ronnieju na koncertu u Appolu 30. 6. biti Mick Taylor. Osobno ću prisustvovati koncertu povodom Londonskog blues festivala kuji će obuhvaćati glazbu Chess Recordsa. Ronnie će tokom mjeseca također svirati u Atlantic Cityju za tvrtku The Golden Nugget.
Charlie Watts i njegovi The ABC & D of Boogie Woogie nastupali su u: Leipzigu, Dresdenu, Rosenheim (Njemačka) i Bad Ischlu (Austija). Vezano za Stonese Charlie je izjavio: "Ne znam. Ništa nije riješeno. Hoću reći, nadam se da će mi telefonirati i javiti ako budu nešto radili"
Mick Taylor (Mini Tour)
12. 4. Fibbers Club, York
13. 4. The Arches, Glasgow
9. i 14. 5. Iridium Club, New York
30. 6. Hammersmith Apollo (Ronnie Wood & Friends)
3. 7. Sala BBK, Bilbao
6. 7. The London Blues Festival

Nema komentara: