1.6.12

Stonesi se zahvalili, Jagger odradio posao a Ronnie napunio 65. godina.

Mick Jagger je u završnoj emisiji sezone showa Saturday Night Live nastupio s Arcade Fire, Foo Fighters i Jeffom Beckom!. Jagger je s Arcade Fire izveo Stones klasik The Last Time, sa Foo Fighterse izveo medley pjesama Stonesa, koji je uključio '19th Nervous Breakdown i It's Only Rock 'n' Roll a sa Jeffom Beckom je izveo blues pjesmu Tea Party. Emisija je završila uz oproštaj od glumice Kristen Wiig, koja je najavila odlazak iz showa. Mick Jagger i Arcade Fire  odsvirali su 'Ruby Tuesday' i 'She's A Rainbow' dok je Wiig sa suzama u očima plesala uz ostale članove ekipe showa Saturday Night Live. Na after partyju Mick Jagger je nastupao kao gost grupi Chevy Metal i s njima odradio (opet) Stonesove pjesme Miss You i Bitch. Iskreno se nadam da što se tiče solo projekata ovo je posljednje što možemo očekivati ove godina.
14. svibnja Ronnie Wood je pio prisutan na dodjeli nagrada the Sony Radio Awards u Londonu. A dan poslije prisustvovao je gala večeri za borbu protiv raka u Londonskom Claridge's Hotelu. 18. svibnja je imao nastup za V.I.P. face Cannesovog filmskog festivala zajedno sa Cindy Lauper, a 26. svibnja dao je intervju za BBC radio. Ronnie je danas proslavio svoj 65. rođendan :)) sve najbolje!!!
The Rolling Stones su konačno viđeni na okupu kako se zahvaljuju fanovima jer su na facebook stranici fanovi prešli cifru od 10 milijuna korisnika. Zahvala je došla direktno iz studija u New Jerseyu.

Nema komentara: