18.5.12

Stonesi ipak u studiju!!

Iako je Ronnie Wood prvo najavio a potom na pritisak Jaggera demantirao da Stonesi ulaze u studio ipak je sada i zvanično da su Stonesi boravili u studiju u New Yorku od 1. do 5. svibnja. Naime 24. travnja Ronnie izjavljuje ponovno da su Jagger i Richards u studiju i da rade na nekim idejama. 2. svibnja Keith Richards je ručao u jednom New Yorškom restoranu u društvu Andyja Garcije. 3./4. i 5. svibnja Stonesi su odradili probe u Weehawken studiju u New Jerseju a bendu se priključio na klavijaturama Chuck Leavell a na basu Stonesov dugogodišnji producent Don Was. Kompletne probe su snimane i moguće da se nađu na novom dokumentarcu zajedno sa intervjuima koji su Stonesi dali. To prigodom Stonesi su isprobali pjesme: Miss You, Fool To Cry, Jumping Jack Flash i Start Me Up. 7. svibnja su Mick Jagger i Ronnie Wood bili nazočni na Costume Institute Gala u Metropolitan Art muzeju u New Yorku. Zadnja vijest koju je dao Ronnie Wood prije neki dan je da mu je naređeno da riješi sve svoje solo jer u listopadu i studenome treba biti bez obaveza van Stonesa.


Mick Jagger će 19. svibnja nastupiti na zatvaranju emisije Saturday Night Live zajedno sa Jeff Beckom. Špekuliralo se da bi se Jaggeru mogao pridružiti i Keith Richards, no sam Richards je to demantirao rekavši da je Mick Jagger nastup ugovorio godinu dana prije kada (Stonesi nisu bili aktivni) i da to Mick treba odraditi.
Mick Taylor je nastupao u šou Jimmyja Fallona i odsvirao zanimljivu verziju Stonesove pjesme Can't Your Hear Me Knocking. Mick Taylor je također nastupao i u New Yorškom The Iridium Jazz Clubu a Charlie Watts uskoro izbacuje live album sa svojim bendom.

Nema komentara: