26.7.12

Povratak Stonesa i najavljena turneja!!

The Rolling Stones su se vratili!!. Da, dobro ste čuli. 11. srpnja ispred nekadašnjeg kluba  Marquee gdje su prvi puta zasvirali prije 50 godina i objavili su oficijalnu sliku. Dan poslije na 50. rođendan pojavili su se na promociji knjige 50, nazočni su bili i Mick Taylor i Bill Wyman. Mick Jagger koji je napunio 69 godina najavio je turneju i nastupe već ove jeseni. Kada ih je Evening Standard pitao kada će bend opet svirati zajedno Jagger je odgovorio: ”Ove jeseni”. Richards je u međuvremenu rekao: ”Ovo je kao da hodanje sobom punom sjećanja. Divno je opet biti s momcima, ali ne mogu vam reći ništa o bilo kojem koncertu. Moje su usne slijepljene.” Keith Richards je za BBC izjavio: Imamo nešto u pripremi, definitivno se radi na nečemu, a kada ćete saznati što, još vam ne mogu reći. Imali smo nekoliko proba i dobro smo se zabavili".

Ronnie Wood je rekao kako su Stonesi u pet dana probali u studiju 50 pjesama sa Billom Wymanom i da je sve ispalo ok. Nakon partija se šuškalo da su se Stonesi preselili u studiju u Parizu sa Billom Wymanom i da se očekuje nastup Pariškoj Olimpiji. Stonesi su nakon dva dana demantirali priču. Za sada je potvrđeno da je Jagger 18. bio u Pariškome studiju, a 23. Jagger i Lenny Kravitz su viđeni u nightclub Le Montana u Parizu. Ronnie Wood trenutno zuji po Londonu.
 
 U prodaji se našao legendarni koncert iz 1981. godine gdje su Stonesi nastupali sa Muddyjem Watersom u Checkerboard Lounge klubu. Album je dupli sa dvd-om i cd-om

Nema komentara: