21.8.13

Jagger napunio 70 godina, Wood i Watts sviraju okolo


Stonesi su uzeli za sada pauzu nakon završnih koncerata u Hyde Parku. Svatko od članova benda se provodio i svirao na svoju ruku okolo po svijetu. Idemo redom gdje su bili i šta su radili nakon ovog dijela turneje. Charlie Watts je kao gost nastupao sa Timom Riseom u Londonu a nekoliko dana kasnije viđen je sa Ronniejem Woodom u jednom Londonskom restoranu. Prije tri dana je Charlie je prisustvovao Arapskom šou konja u Poljskoj.

Mick Jagger je proslavio 70-ti rođendan i najavio kako u Riju želi pokrenuti veliki Rock festival.

Ronnie Wood je bio nazočan na finalu Wimblendona a navečer i na gala večeri gdje je Novak Đoković kupio njegovu gitaru. 8. kolovoza je viđen u Dublinu a 16. kolovoza u Barceloni u klubu koji je u sklopu hotela Palace zasvirao je u pjesmi Rock Me Baby sa  grupom Bluesters. Jučer je Ronnie bio na Londonskoj premjeri filma grupe One Direction.

Keith Richards osim što je zaspao na partyju povodom Jaggerovog 70-tog rođendana ovaj put se pojavio na rođendanskom partyju Roberta De Nira. Johnny Deep je najavio konačno da je dokumentarac o Richardsu završen, ne zna se točno kada će i gdje biti prikazana premijera filma.

Nema komentara: