19.10.13

Ronnie Wood i Mick Taylor na Blues festivalu, Hyde Park prikazan na BBC-ju, Keith Richards u studiju a Mick Jagger okolo.

Ovih dana je na tv BBC-ju prikazan Stonesov koncert iz Hyde Parka u skračenoj verziji od sat vremena. Izlazk albuma se očekuje 11. studenog. Uz dvd, naći će se i dupli cd i 6 lp-ja.

Mick Jagger se i dalje vucara okolo bez ikakvih izjava o budučnosti Stonesa. Mick je 20. 9. viđen u Los Angelesu na dodjeli Emmy Awards CAA nagrada. Stonesov dokumentarac Crossfire Hurricane je također bio nominiran za nagradu. 14. 9. viđen je u Londonu na Fashion Weeku, 21. 9. Jagger se pojavio na zabavi producenta Jimmy Iovine u Los Angelesu u društvu Kanye West i Oprah Winfrey. Dan poslije bio je nazočan i na partiju HBO's Emmy Awardsa.

Keith Richards je počeo raditi na svom solo album u Germano Recording Studiju u Broadwaju  u Manhattanu. Sa bubnjarom Steveom Jordanom međuostalom snimili su i pjesmu Gregoryja Isaacsa Prisoner of Lonelines.

Ronnie Wood će uz Micka Taylora nastupati na Blues festivalu u Londonu. Sam Ronnie je pustio slike gdje se sa Taylor sprema za nastup. Nastup će biti u studenom, a bend Ronnieja Wooda ima namjeru izvoditi pjesme Jimmyja Reeda. "Jimmy Reed je utjecao na Rolling Stonese i na sve bendove koje vole Američki Blues iz tog doba pa sve do danas. Čast mi je što imam priliku proslaviti njegov život i ostavštinu." izjavio je Ronnie. Ronnie Wood se poput Jaggera svo ovo vrijeme vucarao okolo. Viđen je na večeri sa Rodom Stewartom, zasvirao je u hotelskom baru u Barceloni sa lokalnim bendom, a ostatak vremena proveo u Londonu na raznim manifestacijama poput GQ Men of the Year.


Nema komentara: