21.4.15

Jagger i Richards najavljuju novi album Stonesa

Mick Jagger i Keith Richards kroz medije zadnje vrijeme najavljuju na veliko novi album Stonesa. Naime bend bi se trebao tajno naći u Los Angelesu gdje bi počeli raditi na novim pjesmama, a novi album bi se trebao bazirati na Blues glazbu.

Keith Richards je najavio izlazak svog novog albuma tokom ove godine i mogućnost mini turneje u periodu kada Stonesi budu imali pauzu. Zadnji Richardsov album Main Offender izašao je davne 1992 godine.

Ronnie Wood uskoro promovira u Londonu How Can It Be? A Rock & Roll Diary svoj dnevnik koji je vodio od davne 1965 godine. U knjizi će se naći gomila rifova i tekstova koje je Wood zabilježio.

Nakon što su kroz projekt From The Vault Stonesi izabacili dva video/audio albuma (LA Forum Live in 1975 i Hampton Coliseum Live in 1981) stiže i treći koncert Marquee Club Live in 1971. Radi se o nastupu u legendarnom Marquee klubu u sklopu Sticky Fingers turneji iz 1971 godine.

Bill Wyman nakon 33 godine od zadnjeg solo albuma odlučio je ove godine izbaciti novi solo album pod nazivom Back To Basics. Wyman kaže kako je album inspiriran JJ Caleon, Tomom Waitsom i Leonardom Cohenom. Bill Wyman od kada je napustio Stonese snimao albume isključivo sa svojim bendom The Rhythm Kings.






Nema komentara: