4.4.15

Stonesi najavili Zip Code tour...bez Micka Taylora!

I dok su se članovi Stonesa zabavljali nakon završetka 14 On Fire Ronnie Wood je svirao sa Mickom Taylorom na dobrotvornom koncertu u Roundhouse u London, Keith Richards sa Brucem Willisom, a Mick Jagger na partyju Britanskih dodjela nagrade polako se razvijala strategija nove turneje pod nazivom ZIP CODE. Naime Stonesi su najavili 31. ožujka turneju ZIP CODE koja se poklapa s godišnjicom jednog od najvažnijih albuma Stonesa Sticky Fingers koji je objavljen 26. maja 1971. s klasicima poput Brown Sugar, Wild Horses i Dead Flowers. Na turneji Stonesi će svirati i u Columbusu, Minneapolisu, Dallasu, Atlanti, Orlandu, Nashvilleu, Pittsburghu, Milwaukeeju, Kansas Cityju, Indianapolisu, Detroitu, Buffalu i Quebecu. Mick Jagger je najavio u radijskom intervju da Mick Taylor neće nastupati sa stonesima na Američkom dijelu turneje. Jako čudno i iznenađujuće s obzirom da upravo Mick Taylor svira na tom legendarnom albumu i nastupao je sa Stonesim kao gost na cijeloj turneji 50 And Counting i 14 On Fire, a Bill Wyman kao gost na dva koncerta u Londonu u okviru 50 And Counting tour. Donosimo potvrdu i kompletan intervju Micka Jaggera.


Volimo putovati i super je vratiti se u Sjevernu Ameriku, jedva čekam da se vratim na pozornicu! Keith Richards. Uzbuđeni smo zbog povratka u Sjevernu Ameriku i sviranja na stadionima ovoga ljeta. Mick Jagger


Što se tiče albuma Sticky Fingers Deluxe izdanje uključivat će verziju Brown Sugar sa Ericom Claptonom, neobjavljene verzije Bitch, Can't You Hear Me Knocking i Dead Flowers, te akustičnu verziju Wild Horses. Sadržavat će i pet pjesama koje je bend snimio na nastupu u londonskom Roundhouse 1971., uključujući i Honky Tonk Women i Midnight Rambler. Super-deluxe verzija uključivat će i Get Yer Leeds Lungs Out!, snimku 13 pjesama s koncerta u Leedsu u ožujku 1971. Ona sadrži i pjesme sa Sticky Fingers Brown Sugar, Bitch i Dead Flowers. Ovo izdanje pratit će knjiga od 120 stranica sa novim pratečim tekstom, rijetkim te prethodno neobjavljenim fotografijama, grafikom i setom razglednica, kao i naslovnicu s pravim patentnim zatvaračem, kao na naslovnici albuma.
Super-deluxe verzija uključivat će i Get Yer Leeds Lungs Out!, snimku 13 pjesama s koncerta u Leedsu u ožujku 1971. Ona sadrži i pjesme sa Sticky Fingers Brown Sugar, Bitch i Dead Flowers. Ovo izdanje pratit će knjiga od 120 stranica sa novim pratećim tekstom, rijetkim te prethodno neobjavljenim fotografijama, grafikom i setom razglednica, kao i naslovnicu s pravim patentnim zatvaračem, kao na naslovnici albuma.



Nema komentara: