4.4.11

Stonesi izbacili novu pjesmu, Ronnie Wood čeka nagrade, Keith Richards u društvu Petera Wolfa

Ronnie Wood je potvrdio svoj dolazak (09. 05.) u Grosvenor House hotelu u Londonu gdje će se održavati dodjela nagrada Sony Radio Academy Awards. Ronnie je nominiran u dvije u dvije kategorije a to su: Radio music personality i Rising star. "Stonesima nisam ništa rekao. Nadam se da će oni ovo sami otkriti, ako žele mogu doći baciti đir. Moram priznati da sam jako ponosan na ove dvije nominacije. Zanimljivo, zar ne? Radio music personality i Rising star sa 63. godine….nije loše."
Show 9 by Ronnie Wood Show
24. 03. Ronnie Wood je nastupio u Moskvi s Andy Newmark Johnnyem i Nileom Marr na gala večeri povodom pet godina postojanja The Naked Heart fondacije. Par dana poslije viđen je u Parizu na Paris Fashion Weeku.

24. 03. Keith Richards je posjetio Petera Wolfa u Connecticutu prije nastupa gdje se sa upoznao i slikao sa svim svim članovima benda.

Iako je Charlie Watts na turneji po Europi počele su ponovno kružiti priče kako napušta Stonese. Za jedne dnevne novine Charlie je izjavio da Stonesi iduće godine slave 50 godina postojanja grupe i da nitko od članova Stonesa još ne zna što će se dogoditi iduće godine.

Na albumu posvećenom Ianu Stewartu Rolling Stonesi su zajedno sa Billom Wymanom na basu snimili Dylanovu pjesmu Watching The River Flow.

Nema komentara: